was successfully added to your cart.

Kurv

Nyheder

Direktørskifte i Urbaser A/S

By 19th december 2019

PRESSEMEDDELELSE
Gadstrup, 19.12.2019

 

Direktørskifte i Urbaser A/S

Administrerende direktør for Urbaser A/S i Danmark, Torben Lindholm, stopper og stillingen overtages af bestyrelsesformand Fernando Sogo

Torben Lindholm fratræder sin stilling som direktør i Urbaser Danmark. Torben Lindholm har siden marts måned stået i spidsen for selskabet efter det spanske opkøb i januar 2019.

– Som ny international spiller på det danske marked, har vi ønsket at justere og nytænke lederprofilen i Danmark. Derfor er det aftalt, at Torben Lindholm fratræder. Det sker med en anerkendelse og taknemmelighed for Torbens indsats i de sidste 10 måneder, siger bestyrelsesformand for Urbaser Nordic Fernando Sogo.

– Vores mål er at sikre et bedre miljø i fremtiden og kunne udvikle og udvide forretningen i Danmark ved at bruge vores globale erfaring og kundskab indenfor cirkulær økonomi og miljøstyring. Dette arbejde glæder jeg mig til at arbejde videre med, sammen med resten af det danske team, udtaler Fernando Sogo.

Fernando Sogo har mere end 16 års erfaring fra flere internationale stillinger i Urbaser, herunder som tidligere administrerende direktør for Urbaser i Italien og i Sverige. Han vil varetage rollen som administrerende direktør og fortsætte selskabets stabile og solide fremgang.